Presidenten har ordet

President Robert Bodin
Gemenskap, Frihet & Vänskap sedan 1970 – Harley-Davidson Club Sweden

 
Bäste medlem!
Hoppas allt är bra med dig!
 
Nu har Kung Bore hälsat på och spridit lite snö i alla fall i mina trakter så med det blev det lite ljusare i december-mörkret.

Det såg ju så bra ut där i början av hösten. Men de senaste veckorna har smittspridningen av covid-19 ökat något, om än från låga nivåer, i Sverige. Vi följer naturligtvis utvecklingen och anpassar oss efter eventuellt nya restriktioner och riktlinjer från våra myndigheter som kan komma inom kort.

Folkhälsomyndigheten meddelade den 2/12 att besked kring att återinföra vissa restriktioner kan komma redan i nästa vecka.
Det som gäller I dag gäller fortsatt, alltså vi kör på med våra aktiviteter men om man inte känner sig okej så stannar man hemma.

Vi gör alltså i nuläget inte några förändringar gällande kommunicerade aktiviteter.

När det gäller kommande aktiviteter längre fram i tiden hoppas vi fortfarande att de ska kunna genomföras som planerat. Men det kan naturligtvis ändras. Precis som tidigare kommer vi självklart att följa eventuella restriktioner och riktlinjer som presenteras från våra myndigheter.

Om du har symptom, kom ihåg att lämna prov för covid-19 till din vårdcentral och stanna hemma om du är sjuk – tänk på dina medmänniskor
❤
Sist men inte minst, ta hand om er!
Vi hörs
🎅
 
Eder President

Robert Bodin

Harley-Davidson Club Sweden
Av medlemmar – för medlemmar sedan 1970!

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.