Presidenten har ordet

President Robert Bodin
Gemenskap, Frihet & Vänskap sedan 1970 – Harley-Davidson Club Sweden

Äntligen är den “up and running” – H-DCS nya hemsida!
Först och främst vill jag rikta ett superstort tack till vår vicekassör Roger och till vår vicesekreterare Kenneth för det är tack vare deras ideella slit och släp och som du och jag lätt kan surfa runt på denna supersnygga och lättnavigerade hemsida!

Vår förra hemsida behövdes skrotas och gå i graven då den var gammal och omodern samt helt värdelös om man tittade via telefonen som de flesta faktiskt gör idag. Det vi har anammat idag är en modern plattform som är säker samt med smartare funktioner. Numer kan också alla distriktsordförande uppdatera ”sina” sidor så att du som medlem skall känna trygghet i att på hdcs.se finner jag alltid senaste informationen om våra aktiviteter i mitt distrikt med mera.

Under ”Om H-DCS & Presidenten har ordet” så tänker jag uppdatera där med i tiden aktuella ämnen med mera. Men viktiga saker som berör våra aktiviteter kommer du alltid att hitta på första sidan under ”Aktuellt” så ta för vana att surfa runt på vår nya snygga hemsida för senaste nytt. Sedan måste jag bara också få slå ett slag för den smarta kalendern där aktiviteterna visualiseras på ett mycket snyggt och lättöverskådligt sätt.

Tänk att all vår verksamhet bygger på ditt, mitt och alla andras medlemskap – tillsammans är VI faktiskt klubben! Vi behöver varandra och inte minst nya medlemmar för att fortsatt kunna ha denna stora fina gemenskap tillsammans. Så hjälp gärna till att hitta nya medlemmar och inte minst att vara ambassadör för vårt H-DCS!

Så Tusen tack för att just du är medlem i Harley-Davidson Club Sweden och bidrar till vad vi
faktiskt är;

Världens största och enligt mig den bästa oberoende Harley-Davidson klubben.

Som jag brukar runda av med; Vi ska köra Hoj och ha det skoj!
Och så lova mig att ni kör förnuftigt!

Eder President
Robert Bodin

Harley-Davidson Club Sweden
Av medlemmar – för medlemmar sedan 1970!

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.